Pages

13 april 2011

Ur arkivet; a passion for pink

En liten glimt av vad jag har gjort tidigare i textiltryck. Här en hel hop tröjor och klänningar i rosa, fast jag har inte tagit med alla. Jag hittar inte alla ens. :)
Prinsesstryck var populärt, då också.

4 kommentarer:

 1. Åh rosa rosa rosa! Härligt:) Vi har även sparat det som Emilia hade " Jag ska bli storasyster" Minns att hon var så stolt över den:) Kram från Elin

  SvaraRadera
 2. Klart att du gillade detta, haha. Jag har ff det trycket nånstans, men tyvärr kan jag inte visa trycken på bloggen (fel format) och jag har inget foto på den färdiga tröjan. :P

  SvaraRadera
 3. Ska kolla om jag gar nåt foto som jag tog då. Men annars har jag ju tröjan kvar men då är den ju använd och tvättad så då blir det nog inte så snyggt att fota:)

  SvaraRadera
 4. Hm, det var ju synd att man inte fick se dessa snygga trycken innan man beställde.... Men det kan kanske beställas fler... Jag diggar ju rosa... (nu när man får använda det på ett barn, äntligen!)
  Verkligen ursnygga o gulliga!!!

  SvaraRadera

If you find the time to leave a wee comment I'll adore you forever!! ;) Your comments means the world to me, thank you all for sending a little love my way. :)